Известие

Collapse
No announcement yet.

Екзотика, екстравагантност или лудост е Alfa Romeo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
    Дали го осъзнаваш, като го пишеш. Защото от писанията ти досега не го показваш.
    Уважавай мнението на хората!
    Колегите за пореден път добре са се опитали да ти обяснят и се надявам най-накрая да си разбрал идеята.
    Нищо лично колега /не знам дали е подходящо като обръщение точно към теб/ , просто бъди по-толерантен
    като ли , че и ас мислия така
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Защо веднага всички се палят като някой си изразява мнението,много ми е интересно?И защо винаги влизате в спорове и се подигравате на колегите от БМВ форума?И те като нас четат и другите форуми.Бъдете по-толерантни малко.А колегата Сфинкс не знам дали е карал японска Тойота.Тойота с БОШ части по нея не е Тойота!Имам един приятел с японска Селика 2,0 16в ,нема връзка
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Аз пък докарах, новото кемри от САЩ за дядото. И мнението ми е , че колата е ПЪЛЕН ПРЪТ меко казано.
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• баси кво ви става. гледайте реално на нещата. бмв 320 дизел 99-та е 12000 лева, голф 4 1.4 99-та му са 700 лева ролки и ремъци. мойта алфа е 6000 лева + 3000 лева неща по нея не щото беше развалена ми щото исках да си и смена сичко което си бях наумил. алфата е по евтина и по готина и няма база за сравнения. зад блока където си спирам алфата на тротоара спира една жена бмвто 325 xi дето незнам ква година е ама е е46. и бмвто изглежда по ново сякаш от мойта и секи гледа него повече от колкото алфата ама извинявай тва бмв вътре интериора не е по различен от на бмв 89-та баси и которника.

Comment

• Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
            баси кво ви става. гледайте реално на нещата. бмв 320 дизел 99-та е 12000 лева, голф 4 1.4 99-та му са 700 лева ролки и ремъци. мойта алфа е 6000 лева + 3000 лева неща по нея не щото беше развалена ми щото исках да си и смена сичко което си бях наумил. алфата е по евтина и по готина и няма база за сравнения. зад блока където си спирам алфата на тротоара спира една жена бмвто 325 xi дето незнам ква година е ама е е46. и бмвто изглежда по ново сякаш от мойта и секи гледа него повече от колкото алфата ама извинявай тва бмв вътре интериора не е по различен от на бмв 89-та баси и которника.
            Не изглежда по ново, просто тея бмвта не си свикнал да ги гледаш по пътищата както стана с е36

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

баси кво ви става. гледайте реално на нещата. бмв 320 дизел 99-та е 12000 лева, голф 4 1.4 99-та му са 700 лева ролки и ремъци. мойта алфа е 6000 лева + 3000 лева неща по нея не щото беше развалена ми щото исках да си и смена сичко което си бях наумил. алфата е по евтина и по готина и няма база за сравнения.
              Не съм много съгласен за потдръжката и цената на 4астите.Няма да казвам колко съм налял до тук за какво ли не по мотора и купето,цената е като на нова кола.ама нямаше да е алфа,ами да4иия или шкода(ако правилно ги произнасям,не съм ги 4увал),ама и нямаше да си правя кефа като се кача в нея.Колкото до тея дето само плюнчат алфите-всеки си има право на мнение,и нашите коли си имат недостатъци,но все пак и те са правени от хора.А за зависта няма да говорим,на 2-та седмица след боята ве4е ми я бяха минали с ключ.Просто наистина държавата ни е за голт3 и орел астра-балканска му работа
              GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

• аз се влюбих в алфата само като я покарах 2 км,а беше с разбита предница,кво да говоря повече.сега нямам думи.
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• чакаме сфинксъ да продаде тойотите и да се регне в тойота форума да им обясни кви идиоти са че са си купили такива коптори........ ако преди това не се гътне от скука докато ги кара
                  точка

Comment

• Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
                    Не съм много съгласен за потдръжката и цената на 4астите.Няма да казвам колко съм налял до тук за какво ли не по мотора и купето,цената е като на нова кола.ама нямаше да е алфа,ами да4иия или шкода(ако правилно ги произнасям,не съм ги 4увал),ама и нямаше да си правя кефа като се кача в нея.Колкото до тея дето само плюнчат алфите-всеки си има право на мнение,и нашите коли си имат недостатъци,но все пак и те са правени от хора.А за зависта няма да говорим,на 2-та седмица след боята ве4е ми я бяха минали с ключ.Просто наистина държавата ни е за голт3 и орел астра-балканска му работа
                    еми що зимаш кола с развален двигател. и не си карайте колите като душмани щото ще се развали квато и кола да е. и мойта като е зех беше за смяна на носачи и возише екстра. щот един колега смени тампони на опел вектра и още кво смени и вика преди да ги смени колата возила кат каруца и се накланяла много. и аз смених тампон на амортисиора ама не е имало такова каруцарско возене. ако си е запазена алфата не гълта пари. имам приятели дет са живи доказателства. едно момиче с такава алфа 156 1.9 като мойта е сменила само един термостат за една година. друг приятел има таква от 2003-та до ден днешен си е кара и ще е смени само и единствено за чисто нова 159-ка. така че вижте първо подръжката на голф 4 и после си помислете хубава ли е или не алфата

Comment

еми що зимаш кола с развален двигател. и не си карайте колите като душмани щото ще се развали квато и кола да е. и мойта като е зех беше за смяна на носачи и возише екстра. щот един колега смени тампони на опел вектра и още кво смени и вика преди да ги смени колата возила кат каруца и се накланяла много. и аз смених тампон на амортисиора ама не е имало такова каруцарско возене. ако си е запазена алфата не гълта пари. имам приятели дет са живи доказателства. едно момиче с такава алфа 156 1.9 като мойта е сменила само един термостат за една година. друг приятел има таква от 2003-та до ден днешен си е кара и ще е смени само и единствено за чисто нова 159-ка. така че вижте първо подръжката на голф 4 и после си помислете хубава ли е или не алфата
                      мдаммм прав си...ако си я пазиш нямаш никакви проблими...и аз се влюбих от първия път в тази кола...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Двигателят не беше развален,мой човек
                        Просто сме едни трошлювци цялата махала...
                        PS:А и колите са за да се карат,не да се гледат
                        GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          мдаммм прав си...ако си я пазиш нямаш никакви проблими...и аз се влюбих от първия път в тази кола...
                          Аз моята Алфа не я паза всеки път Имало е моменти, където съм се държал така с нея, както само с чуждо момиче бих драмяскал и да "чукна" на дърво не е предала.
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• и аз съм доста лош с нея понякога ама тя ми прощава. не сериозно карайте си ги нежно и няма да са развалят

Comment

Working...
                            X